Інновації – в життя

/Files/images/20190111_102145.jpg

Інноваційний урок як складова педагогічного процесу - над такою темою працювали освітяни, члени міського методичного об’єднання вчителів основ здоров’я 11 січня 2019 року.

У ході засідання Савчук Л.М., методист міського методичного кабінету, окреслила пріоритетні напрямки методичного супроводу у підвищенні професійної компетентності вчителів щодо викладання предмета за інноваційними технологіями. Інформувала про особливості сучасного уроку.

Упродовж практичної діяльності педагоги зосередили увагу на ефективних формах роботи з опанування учнями знань, формування вмінь та навичок здорового способу життя. Представили дайджест цікавих справ із досвіду роботи.

Голова міського методичного об’єднання Юзефович Т.С., ознайомила присутніх із калейдоскопом новинок методичної, довідкової літератури з основ здоров’я за шпальтами фахової літератури.

Підсумовуючи роботу, члени методичного об’єднання прийшли до висновку, що інновації – необхідний і об’єктивний процес освіти. Водночас традиційна методика має право на існування. Уміле поєднання її з сучасною педагогікою – творчий пошук учителя.

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.