Урок у 7 класі на тему «Технологічний процес виготовлення виробу: випилювання елементів мозаїкового набору, обробка крайок елементів мозаїкового набору"

16.03.2017 року у ЗОШ №8 учителі трудового навчання мали змогу відвідати урок у 7 класі на тему «Технологічний процес виготовлення виробу: випилювання елементів мозаїкового набору, обробка крайок елементів мозаїкового набору» (учитель Палій Віктор Анатолійович).

Педагог зацікавив учнів розповіддю про технологію виготовлення виробу за технікою рельєфної мозаїки, продемонстрував будову лобзика, за допомогою якого учні повинні виготовляти виріб, пояснив, як перенести малюнок чи фанеру на інший матеріал, ознайомив із правилами випилювання. Учні із задоволенням поринули у практичну діяльність, прослухавши інструктаж із техніки безпеки, та працювали зі своїми заготовками над майбутніми виробами.

Робота на уроці сподобалася як школярам, так і педагогам. Учителі запозичили елементи досвіду колеги та обговорили особливості використання даної техніки у діяльності зі своїми вихованцями.

Кiлькiсть переглядiв: 1188

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.